Piercen bij 2Tone

Onze piercer Sammy is sinds 2014 bij ons werkzaam. Piercen is haar grote passie en ze onderscheidt zich door alleen met het beste van het beste te werken. Alle piercings worden standaard gezet met een titanium sieraad van implanteerbare kwaliteit (ASTMF136), welke buiten alleen in de standaard ‘zilvere’ kleur ook in andere kleurtjes kunnen worden geanodiseerd, zoals goud, blauw, rose etc.

Ook 14k gouden sieraden kunnen worden geplaatst of besteld naar wens. Merken als Neometal en Sacred Symbols maken de mooiste sieraden om in je piercings te dragen. Ook sieraden met (semi-edel) stenen en opaaltjes zijn verkrijgbaar.

Voor meer info over Sammy en haar werk kun je kijken op https://www.piercingsbysammy.nl/ . Hier is haar portfolio te vinden maar ook haar blog, waarin ze schrijft over tips&tricks, weetjes, sieraden en alles rondom piercings.

Voor contact kun je haar mailen op sammy@2tonetattoo.nl of appen naar 0616620668.

Sieraden van Industrial Strength en Neometal zijn deels op voorraad. Alles is te bestellen, ook van vele andere merken zoals Anatometal, Sacred Symbols en LeRoi.

Klik hier voor Sammy’s portfolio