Piercen bij 2Tone

Sinds begin 2014 is onze piercer Sammy werkzaam bij 2tone. Piercen is haar grote passie en ze kan je dan ook alles vertellen over wat wel en niet raadzaam is, welke merken beschikbaar zijn en ‘what to wear and what not!’.

Ze onderscheidt zich in het gebruik van sieraden en het bieden van kwaliteit en gebruikt titanium ASTM F136, wat staat voor implant grade materiaal, gemaakt om langdurig in het lichaam gedragen te worden zonder deeltjes af te geven. Ze werkt daarom samen met o.a. QualiTi jewellery, een merk uit de UK die piercings maakt van implant grade titanium. In april j.l. zijn twee leden van het team van QualiTi Sammy komen opzoeken, na veel mail contact, en Sammy is uitgekozen om een eigen lijn te ontwerpen die QualiTi uit zal brengen, binnenkort hierover meer!

Merken

Treaded ends

Naast QualiTi kun je ook de sieraden van Anatometal en Bvla bij ons verkrijgen. Anatometal maakt alle soorten body jewelry is titanium (astm f136), niobium, en 18 karaats goud, allemaal hypoallergeen en gecertificeerd. Wil je het assortiment van Anatometal bekijken? Kijk dan op anatometal.com.  

Body vision los angelos (BVLA) heeft een prachtig assortiment handgemaakte (veelal) gouden sieraden. Septum clickers, navel sieraden,en de mooiste treaded ends voor bv je tragus of conch piercing. Neem een kijkje op bodyvision.net. Heb je hulp nodig, geef Sammy een mailtje!

Ben je op zoek naar siliconen tunnels of plugs? Kies dan voor Kaos softwear! Kaos is het enige merk dat medical implant grade siliconen maakt. Zachte, soepele tunnels die veilig zijn langdurig te dragen.

Of zoek je prachtige (halfedel)stenen sieraden voor in je gestretchte oortjes?

We hebben de glimmers van Diablo Organics vaak op voorraad, en kunnen alles uit het assortiment voor je bestellen. Net als het complete assortiment van Evolve Jewelry trouwens. Beiden merken maken voor mooiste tunnels, plugs, tearlets/tearplugs van halfedelstenen.

  • Yellow tiger eye plugs

  • Turqoise plugs

  • Opalite tearplugs

Pre-orders

Captive bead cluster

Als er een pre-order aankomt wordt dit aangegeven op facebook. Bestel mee en ontvang korting.

  • Anatometal
  • Kaos
  • Bvla
  • Diablo organics
  • Evolve jewelry

Regelmatig worden bestellingen geplaatst bij bovenstaande merken, ben je op zoek naar iets of wil je meebestellen met een pre-order? Mail Sammy dan op sammy@2tonetattoo.nl.

Anodising

Als klap op de vuurpijl: het anodiseren van de titanium sieraden. De sieraden kunnen hiermee een ander kleurtje krijgen! Zoals (rose)goudkleurig, paars, babyblauw, alle kleuren eigenlijk. Anodiseren is een proces waarbij het oxide level van metale oppervlaktes wordt aangepast, waarmee een breed spectrum aan kleuren kan worden geproduceerd. Klinkt ingewikkeld, maar het is volledig veilig en super cool! Dus wil jij je tepels barbells roze hebben, of juist je septum clicker blauw? Alles is mogelijk, stuur een mailtje voor meer info ->  sammy@2tonetattoo.nl